PopupNewsletter

OPINIE

Prawdziwe osoby z prawdziwymi sukcesami

CO O NAS MÓWIĄ

WYRÓŻNIONE

Trenowaliśmy z Dream Team’em przez cały sezon 2018/2019. Dbali o nasze przygotowanie motoryczne. Dzięki nim byliśmy w pełni formy przez cały rok, a efektem naszych treningów było zdobycie mistrzostwa Polski, Pucharu Polski oraz awans do Final Four Ligi Mistrzów z PGE Vive Kielce

5/5

Luka Cindrić, Marko Mamić, Filip Ivić, Blaz Janc

Zawodnicy vive

Maksymilian Starz

Zespół Dream Team to profesionalizm na każdym etapie prowadzonego treningu. Można tu nie tylko dostać niezły wycisk ale również można fajnie spędzić z nimi czas. Ja osobiście trenuje pod okiem Mateusza Stępnia. To doskonały trener, ilość ćwiczeń i ich jakość jest na najwyższym poziomie i dobrana indywidualnie dla potrzeb każdego, tak aby trening przyniósł zamierzony efekt.Posiada doskonałą wiedzę, którą potrafi wdrożyć podczas treningu, stawia wysoko poprzeczkę, motywuje ale to wszystko dla naszego dobra. Mateusz to Trener, który dba nie tylko o Twoją sylwetę ale również o Twoje zdrowie ! Bardzo polecam. 💪💪💪

5/5

Polecam Dream Team! Mam przyjemność pracować z Mateuszem Stępniem. Zarówno super trener jak i człowiek. Zawsze pogodny, uśmiechnięty i pozytywnie nastawiony. Łatwo nawiązuje kontakt z podopiecznym, świetnie potrafi zmotywować do realizacji zamierzonych celów, a przede wszystkim posiada ogromna wiedzę! Pełen profesjonalizm oraz wielkie zaangażowanie. Odkąd zaczęłam trenować z Mateuszem dolegliwości związane z kręgosłupem zniknęły 💪 Wprowadza nowe elementy oraz dopasowuje ćwiczenia do indywidualnych możliwości. Dodatkowo trening z Mateuszem dostarcza dużo pozytywnych emocji i endorfin! 🤪

5/5

Asia Mazurek

FACEBOOK

  • positive review  Treningi z Paulina rewelacja! Dopasowane do potrzeb i możliwości, a przy okazji w świetnej atmosferze. Dziękuje i jak najbardziej polecam! ❤️🥰

    Olga Piwowar Avatar Olga Piwowar
    5 October 2020

    positive review  Lepszych trenerów nie znajdziecie! Ćwiczę z Piotrkiem, pełen profesjonalizm, wyrozumiałość, zaangażowanie, a co dla mnie najważniejsze-motywacja, o którą samemu bardzo ciężko, można wymieniać w nieskończoność. Jestem zachwycona🤩 Nazwa Dream Team nie wzięła się znikąd!

    Alicjowa Alicja Avatar Alicjowa Alicja
    21 July 2020

    positive review  Gdy decydujesz się na przygodę związaną z aktywności fizyczną i chcesz, aby to była kobieta to tylko Karolina Majchrzyk. Profesjonalizm na najwyższym poziomie, poziom wiedzy nie przestaje zachwycać. Pozdrawiam

    Karolina Stachura Avatar Karolina Stachura
    24 March 2020

    positive review  Zespół Dream Team to profesionalizm na każdym etapie prowadzonego treningu. Można tu nie tylko dostać niezły wycisk ale również można fajnie spędzić z nimi czas. Ja osobiście trenuje pod okiem Mateusza Stępnia. To doskonały trener, ilość ćwiczeń i ich jakość jest na najwyższym poziomie i dobrana indywidualnie dla potrzeb każdego, tak aby trening przyniósł zamierzony efekt.Posiada doskonałą wiedzę, którą potrafi wdrożyć podczas treningu, stawia wysoko poprzeczkę, motywuje ale to wszystko dla naszego dobra. Mateusz to Trener, który dba nie tylko o Twoją sylwetę ale również o Twoje zdrowie ! Bardzo polecam. 💪💪💪

    Maksymilian Starz Avatar Maksymilian Starz
    8 March 2020
  • positive review  Świetna ekipa trenerów i bardzo fajna atmosfera. Jestem bardzo zadowolony, każdy kolejny trening to wyzwanie i kolejna granica do pokonania. Trening to nie tylko proste powtarzanie ćwiczeń ale przede wszystkim poznanie jak funkcjonują nasze mięśnie i ciało i rozumienie tego mechanizmu a dzięki Fabianowi zobaczyłem te zależności. Bardzo wysoki poziom Profesjonalizmu Trenerów. Polecam Wszystkim !!

    Sebastian Pawlik Avatar Sebastian Pawlik
    7 March 2020

    positive review  Świetny Team z profesjonalnym i indywidualnym podejściem… Praca z trenerami jest bardzo przyjemna, przynosi efekty. Polecam wszystkim… 🙂

    Piotr Wojtasiński Avatar Piotr Wojtasiński
    7 March 2020

    positive review  Z całego serca polecam! Trenuje z Mateuszem. Na początku prawie pół roku pod jego okiem teraz samodzielnie korzystając z planu treningowego. Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu z ogromną wiedzą, indywidualnym podejściem do każdego i przede wszystkim z zamiłowaniem wykonuje swoją prace. Tylko na mnie spojrzał i wiedział co trzeba poprawić 😁 Zresztą efekty same sie bronią! 💪💪💪

    Patryk Kowalewski Avatar Patryk Kowalewski
    7 March 2020

    positive review  Polecam! Profesjonalne podejście do klienta i świetna atmosfera! Najlepszy team w Kielcach i nie tylko😊

    Beata Śmigas Avatar Beata Śmigas
    5 March 2020
  • positive review  Pozytywni ludzie, a co najważniejsze z pasją i wiedzą, którą potrafią przekazać. Atmosfera przyciąga na treningi 😁 ciężkiej pracy nie brakuje 💪🏻szczególnie z moim trenerem.. Mateusz Stępień 🐾😉Polecam

    Burek Kasia Avatar Burek Kasia
    3 March 2020

    positive review  Polecam zajęcia z trenerami Dream Team ! 💪🏻Osobiście trenuję z Karolem od ponad roku i widzę ogromną poprawę sylwetki oraz mobilności 😉

    Joanna Binkowska Avatar Joanna Binkowska
    3 March 2020

    positive review  Profesjonalność, zaangażowanie oraz indywidualne podejście do każdego klienta ! Mateusz jest punktualny, wymagający i profesjonalny ! Z cierpliwością odpowiada na wszystkie pytania, tłumaczy sens i działanie ćwiczeń ! Daje dużo pozytywnej energii i fantastycznie motywuje ! A w dodatku ma świetny kontakt z podopiecznymi ! Szczerze polecam 😉

    Katarzyna Kazusek Avatar Katarzyna Kazusek
    29 February 2020

    positive review  Świetni trenerzy, fajna atmosfera na treningach, nic tylko trenować

    David Salwa Avatar David Salwa
    29 February 2020
  • positive review  Polecam, bardzo dobra robota 💪

    Michał Wrona Avatar Michał Wrona
    28 February 2020

    positive review  Z czystym sumieniem mogę polecić Mateusza. Chłop zna się na rzeczy oraz ciągle pogłębia swoją wiedzę. Spróbuj, a zostaniesz z nim na dłużej!

    Patryk Sala Avatar Patryk Sala
    28 February 2020

    positive review  Jeśli masz problem z martwym pośladkiem zgłoś się do Damiana! #Damian#Kozieł najlepszy trener Ever! Szczerze polecam jako Trenera Personalnego. Zestaw ćwiczeń dostosowany do potrzeb osoby ćwiczącej. Zawsze dba o poprawne wykonywanie ćwiczeń i motywuje do robienia więcej 💪💪💪

    Ewelina Kluska Avatar Ewelina Kluska
    28 February 2020

    positive review  Samo stwierdzenie, że jestem zadowolona chyba nie wielu przekona, dlatego do rzeczy. Problemy zdrowotne, brak motywacji, zła postawa, brak kondycji tak mogłam kilka miesięcy temu się podsumować, ale dziś z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że mega jestem z siebie dumna, ale to tylko i wyłącznie zasługa jednego człowieka-Damian Kozieł..To dzięki jego cierpliwości,zaangażowaniu, wytrwałości, poświeceniu i profesjonalnemu podejściu do treningów wiem które ćwiczenia są dla mnie dobre oraz znam granice swoich możliwości co pozwala mi się wciąż rozwijać i dążyć do jeszcze lepszych efektów. Coś co go wyróżnia to: trening nie kończy się na siłowni! Świetny kontakt z ludźmi, zarówno super trener jak i człowiek 🙂 Początki były ciekawe..często myślałam, że coś jest niemożliwe, że nie dam rady czegoś zrobić, ale Damian pokazał i udowodnił, że jeśli się czegoś pragnie to wszystko się da i miał racje! Zapisując się na trening zależało mi również na tym żeby nauczyć się bezpiecznie i poprawnie technicznie wykonywać poszczególne ćwiczenia..dlatego skierowałam się do profesjonalisty. Z treningu na trening zauważałam poprawę fizyczną jak i psychiczną, przede wszystkim brak bólu kręgosłupa, odpowiednia wyprostowana postawa, spięte łopatki, w końcu ćwiczenia stały się dla mnie zastrzykiem pozytywnej energii…więc każdemu kto zastanawia się nad wyborem odpowiedniego dla siebie trenera mogę z czystym sumieniem powiedzieć-Damian Kozieł to będzie strzał w dziesiątkę! Bardzo dziękuje za osiągnięte rezultaty 🙂

    Paulina Majka Avatar Paulina Majka
    27 February 2020
  • positive review  Polecam Dream Team! Mam przyjemność pracować z Mateuszem Stępniem. Zarówno super trener jak i człowiek. Zawsze pogodny, uśmiechnięty i pozytywnie nastawiony. Łatwo nawiązuje kontakt z podopiecznym, świetnie potrafi zmotywować do realizacji zamierzonych celów, a przede wszystkim posiada ogromna wiedzę! Pełen profesjonalizm oraz wielkie zaangażowanie. Odkąd zaczęłam trenować z Mateuszem dolegliwości związane z kręgosłupem zniknęły 💪 Wprowadza nowe elementy oraz dopasowuje ćwiczenia do indywidualnych możliwości. Dodatkowo trening z Mateuszem dostarcza dużo pozytywnych emocji i endorfin! 🤪

    Asia Mazurek Avatar Asia Mazurek
    27 February 2020

    positive review  Serdecznie polecam! Szczególnie za profesjonalizm, ogrom wiedzy, atmosferę i genialne efekty!!!

    Anna Paluch-Maczuga Avatar Anna Paluch-Maczuga
    25 February 2020

    positive review  Polecam serdecznie ! Miałam przyjemność trenować z Mateuszem Stępniem. Pełna profeska: konkretnie, rzeczowo i do tego w miłej atmosferze 😊

    Katarzyna Niemczuk Avatar Katarzyna Niemczuk
    19 February 2020

    positive review  Dream Team to przede wszystkim profesjonalizm i miła atmosfera. Pełen uśmiechu i pozytywnego nastawienia zespół z naprawdę robiącą wrażenie wiedzą! Polecam każdemu – zarówno sportowemu laikowi jak i zawodowemu sportowcowi 🦾🦾🦾

    Paulina Żabicka Avatar Paulina Żabicka
    17 February 2020
  • positive review  Dream Team to przede wszystkim wiedza, praktyka oraz pełen profesjonalizm. Ciesze się, że trafiłem na Mateusza jednego z trenerów, po pierwszym treningu wiedziałem, że znalazłem odpowiedniego człowieka, który podchodzi do osoby w bardzo profesjonalny i indywidualny sposób. Podoba mi się to, że współpraca nie ogranicza się tylko do godzin gdy jestem na siłowni, a stały kontakt pozwala kontrolować to nad czym pracujemy. Więc jeśli chcecie zmienić siebie to bardzo gorąco polecam uderzać do chłopaków! 💪💪💪

    Krystian Ściana Avatar Krystian Ściana
    17 February 2020

    positive review  Bardzo polecam Dream Team Trenerzy Personalni – Treningi z Mateuszem dają popalić, ale efekty są bardzo widoczne, na pewno nie będziecie żałować 💪🏋️‍♀️🔥

    Gosia Stelmach Avatar Gosia Stelmach
    17 February 2020

    positive review  Super trenerzy z ogromną wiedzą. Polecam.

    Michał Kusiński Avatar Michał Kusiński
    17 February 2020

    positive review  Z czystym sercem polecam chłopaków z Dream Team’u, ich ogromna wiedza zarówno w aspekcie treningu siłowego, jak i żywienia, a także indywidualne podejście do każdego podopiecznego pozwalają na osiągnięcie celów, a treningi w świetnej atmosferze motywują do działania! Profeska 👊👏💪

    Kamil Ściana Avatar Kamil Ściana
    17 February 2020
  • positive review  tak jak wiekszość osób byłam przekonana że umiem ćwiczyć po godzinie z Fabianem okazało się że jednak nie do końca 😉 Bardzo polecam chłopaków mają ogromą widzę a treningi są w 100% dostosowane do potrzeb indywidualnych.Jeśli trening personalny w Kielcach to Dream Team

    Monika Salwa Avatar Monika Salwa
    17 February 2020

    positive review  Serdecznie polecam współpracę z Mateuszem! bardzo profesjonalne i holistyczne podejście do treningu! Spotkania odbywały się w miłej a przede wszystkim motywującej atmosferze💪💪💪 zawsze czułam się „zaopiekowana”, nawet po zakończeniu regularnej współpracy zawsze mogłam liczyć na jego poradę

    Urszula Szebla Avatar Urszula Szebla
    17 February 2020

    positive review  Dzięki Mateusz, wszystkie Twoje wskazówki zawsze trafione w punkt, duża wiedza merytoryczna przekazywana zawsze w prosty sposób!!! Polecam ! 🙂

    Michał Kłoda Avatar Michał Kłoda
    17 February 2020

    positive review  Profesjonalne podejście do każdego klienta a trening tak urozmaicony i ciekawy że godzinka to chwilka!

    Karolina Widurska Avatar Karolina Widurska
    11 February 2020
  • positive review  Od roku razem z Fabianem pracujemy online nad moją formą. Po bardzo intensywnych 12 miesiącach pracy z czystym sumieniem mogę polecić studio treningów personalnych Dream Team. Przede wszystkim bezproblemowy kontakt, profesjonalizm i pełne zaangażowanie!

    Michał Gadawski Avatar Michał Gadawski
    8 February 2020

    positive review  Profesjonalne podejście do każdej osoby ❤️ chłopaki cały czas uczęszczają na szkolenia, żeby stać się jeszcze lepszymi dla swoich podopiecznych 🙂 polecam 😊👏

    Agata Nowak Avatar Agata Nowak
    22 January 2020

    positive review  Polecam ❤️❤️♥️❤️♥️♥️❤️♥️❤️♥️❤️♥️♥️♥️❤️♥️❤️❤️❤️❤️♥️♥️❤️♥️♥️♥️♥️♥️✨♥️❤️♥️❤️

    Magdalena Węgrzyn Avatar Magdalena Węgrzyn
    20 September 2019

    positive review  Najwspanialsze takie TRIO!!! Słoneczka kochane😉😉Polecam wszystkim!!!

    Elżbieta Szcześniak Avatar Elżbieta Szcześniak
    15 November 2018
  • positive review  Pełen profesjonalizm a przy tym mega klimat. Polecam!!!!

    Tomasz Szota Avatar Tomasz Szota
    2 November 2018

    positive review  Serdecznie polecamy, gdyż chłopaki byli dla mnie mega motywacja oraz zawsze chętni do pomocy.

    Szymon Jendrzejczyk Avatar Szymon Jendrzejczyk
    30 March 2018

    positive review  Jeśli chcecie zacząć przygodę z siłownią i szukacie trenera personalnego – Fabian Grudzień będzie doskonałym wyborem! Pracowaliśmy razem wiele godzin i to był dobrze spędzony czas. Przed dobraniem ćwiczeń Fabian wypytał o moje sportowe doświadczenie, wiedzę o dietetyce i odżywianiu, ocenił sylwetkę i moje dysfunkcje 😉 po czym dopasował do tego wszystkiego program i ćwiczenia. Skrupulatnie, godzina po godzinie, wtajemniczał mnie w trening siłowy, chętnie dzielił się swoją wiedzą i odpowiadał na wszelkie pytania. Przerobiliśmy ćwiczenia na wszystkie partie mięśni. Korygował błędy postawy i te w wykonywaniu ćwiczeń. Czuję się świetnie przygotowana, a w razie wątpliwości jest zawsze dostępny i chętny do pomocy 🙂 Sala do ćwiczeń jest dobrze wyposażona, miejsca dużo, trening jest indywidualny, a trener skupiony na podopiecznym. P-O-L-E-C-A-M:)

    Agata Hanaj Avatar Agata Hanaj
    9 November 2017

    positive review  Karol Gutowski �

    Dawid Szałas Avatar Dawid Szałas
    13 September 2017
  • positive review  professionally

    Adam Paluch Avatar Adam Paluch
    25 August 2017

    positive review  Najlepsi trenerzy ! � polecam serdecznie ! ��

    Kasia Karcz Avatar Kasia Karcz
    24 August 2017

    positive review  Świetna współpraca

    Natalia Aftyka Avatar Natalia Aftyka
    24 August 2017

    positive review  Polecam świetna ekipa

    Grzegorz Frankowski Avatar Grzegorz Frankowski
    23 August 2017

POZOSTAŁE

Scroll to top